Іноді приготування їжі може бути неприємним, чи не так? Або якщо ви тільки вчитеся готувати… ось мої найкращі кулінарні поради для найкращої продуктивності.
Я люблю готувати, але якщо ви цього не робите або просто зайняті, ви хочете максимально використовувати свій час на кухні та бути продуктивним та ефективним. Таким чином ви зможете приступити до наступної справи, яку вам потрібно зробити, або так ви зможете проводити більше часу з родиною та друзями! Вам також може зекономити час подорож в піцерію https://mapizza.com.ua/ або замовлення доставки смачної та корисної їжі.
Ці поради щодо кулінарії навіть не мають нічого спільного щодо приготування їжі як такого… це поради щодо приготування їжі, які допоможуть вам максимально використати час на кухні, і це все стосується підготовки до того, як ви почнете готувати!
Плануйте своє харчування
Я знаю, що ви чули про планування їжі до нудоти, але це дійсно працює. Планування їжі – моя головна кулінарна порада, оскільки це дійсно заощаджує ТОНУ часу, а також заощаджує гроші.
Коли ви зрозумієте, які страви ви їсте на тиждень, ви можете спланувати роботу свого продуктового магазину на тиждень. Знову ж таки, це економить ваш час і гроші, перш ніж почати готувати.
Планування їжі також допоможе вам визначитися з тим, що у вас буде на вечерю, щоб ви не витрачали час щовечора на те, щоб з’ясувати, що ви будете їсти на вечерю!
Що прибрати, а що залишити
Насправді я не маю багато місця на моїй кухні… А в кого є місце для безладу? Ця практична порада спрямована на те, щоб звести до мінімуму те, що є на вашій кухонній стільниці, щоб ви були ефективнішими та продуктивнішими. Це важлива кухонна порада!
- Я тримаю нашу кавоварку на одному прилавку разом із своїм електричним чайником, тому що ми використовуємо його щодня.
- У мене є маленька лінива Сьюзан з сіллю, перцем і парою спецій, які я постійно використовую. Решта спецій зберігаються в шафі. Наш тостер зберігається в шафі біля комори, тому що ми не використовуємо його щодня.
- Здається, що це здоровий глузд, але це дійсно допомагає вашій продуктивності мати речі, якими ви постійно користуєтеся, і прибирати речі на кухні, якими ви не користуєтесь щодня.
Попередня підготовка
Коли я можу заздалегідь підготуватися, я заощаджую стільки часу на кухні! Попередня підготовка супроводжується плануванням їжі. Підготуйте інгредієнти заздалегідь, розділіть їх на порції, наріжте овочі тощо протягом вихідних.
Вам не потрібно займатися підготовкою. Це дуже допомагає, особливо тепер, коли ми все більше працюємо вдома. Іноді протягом дня я роблю перерву і готую інгредієнти для вечері, щоб вечеря була простою та запланованою.